به گزارش افکارنیوز , یک کدام از وسایل آشپزخانه که قیمت هودبوی بد و چربی های مازاد غذاها را به خویش میکشد هود است . این دستگاه که برفراز گاز جایدارد روزمره مقطع متعددی در درحال حاضر کار کردن است ولی خیلی کم مورد دقت قرار میگیرد .
بخش اعظمی از خانواده ها خیلی کم هود را منزه می نمایند کهاین باعثمی شود کثیفی ها بعداز مدتی از هود بیرون شده و منزل را آلوده و کثیف نماید . برای آنکه بدین خلل در گیر نشوید خوب تر است هر دو ماه یکبار هود را منزه نمائید .
** در تراز اولیه یک غربال مطلوب با هود آشپزخانه تهیه و تنظیم نمایید تا در هنگام تمیزکاری غربال را هم بده بستان فرمایید . آلوده و کثیف ترین نقطه در یک هود غربال آن است که چربی ها را به خویش میگیرد .
** در هنگام نظافت کردن مراقب بخش هایی مثل چراغ و پریز برق باشید تا مبتلا خلل نشوند . در صورتیکه مشکلی برای پریز برق صورت دهد احتمال دارد ابعاد به کارگیری از دستگاه طاقت فرسا یا این که به صورت کلی از دربین بروند .
** بر روی غربال هود یک پنجره فولادی قراردارد که چربی ها را میگیرد . این پنجره را خوبتر است با به کار گیری از آب ولرم و صابون بشویید . به کار گیری از برس هم میتواند برای نظافت کردن چربی ها مطلوب باشد .
** برای پاک کردن لکه های چربی دوچندان طاقت فرسا که در نصیب داخلی هود یا این که روی پنجره قرار گرفته است میتوانید از یک دستمال آغشته به نفت سود ببرید . اما اعتنا داشته باشید نفت را به بخش های بیرونی نزنید به این دلیل که رنگ هود را وخیم می نماید .
** در هنگام نصب مجدد هود به نصیب غربال آن اعتنا داشته باشید چراکه در صورتیکه غربال صحیح نصب نشود احتمالا هود هم به صدق و ظریف کار نکرده و مبتلا مشکلاتی گردد .
منبع: سایت زنیبل
قسمتهای
- ۹۷/۱۰/۱۷